Logo’ s Design Office

‘ Herkes bir gün 15 dakikalığına şöhret olacak’ demişti Warhol. Bu cümleyi öngördüğünde tüketim toplumunun dünyanın her bir köşesinde takip edilmesi olası ama zor bir hızla yükseleceğinin de sinyalini vermişti aslında. Ben bu cümleyi ilk okuduğumda, tüketim toplumunun bugününün ve yarınının anlamlı bir özeti olduğunu düşündüm. Herşeyin, soyut ve somut değerlerin hatta sanatın bile hızla tüketildiği, imajın sarılmış olduğu renkli ambalajlarınsa herşey olduğu bugünlerde orjinallik, değişim ve gelişime açıklık, bilgiyi doğru şekilde kullanma bilinci ile markanıza hayat vermek, onu herkesçe görünür hale getirmek ve bu büyük global resmin bir parçası yapmak için LOGO’S Design Office size eksiksiz bir hizmet verecektir.

 

Logo’s Design Office önceliği ‘özgünlük’ olan bir tasarım ofisi olarak markanızı destekleyecektir. Ticari kaygılarınıza son vermeyi hedeflerken, içinde bulunduğunuz çevrede de markanıza sosyal bir değer yükleyecektir. Sizlere sunacağımız hizmet yelpazesinde kurumsal kimlik, logo tasarımı, afiş tasarımı, ilan, ambalaj tasarımı, föy, ikon, kapak çalışması, fotoğraf, mailing, web tasarımı, davetiye, katalog tasarımı, gazete ve dergi reklamları, kitap kapağı tasarımı, dergi, broşür tasarımı ve billboard tasarımı yer almaktadır. Hizmet çeşitliliğimiz ve sürekliliğimiz ile sizlerin istekleri ve talepleri doğrultusunda farklı ve benzersiz çalışmalarla markanız desteklenecektir.

 

Logos’s Design Office size herşeyden önce profesyonel bir tasarım ofisi olarak hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Profesyonel, teknolojiyi ve dünyada tasarımın bu alanında meydana gelen yenilikleri takip edip, titizlikle sizin için uygulayan bir tasarım ofisi olacaktır. Markanızın pazar payını artmasını, daha çok aranmasını ve tüketilmesini sağlamak amacıyla yola çıkan bir ekip size hizmet sunacaktır. Ben, Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü’nde eğitim alırken bilgiyle hayal gücünün birleştiği noktada başarının geleceği zihniyeti ile yetiştim ve Logos Design Office te aynı zihniyeti ilke edinerek markanıza ve size destek olacaktır.

 

Sema KOLUNSAĞ